Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Tarik sve to stoji ali kako ćemo mi trenirati prije sehura kad nam vodu isključuju u 24:00 ?
@CarsijaRajvosa neću u pro gymu i klanjati i sehuriti se?? Uvešće govna redukciju kao i svake godine...
iftarit whey i aminokiseline
@baboatif1 dobar je kazein, al nema se para za sve , moze i onaj posni sir posluzit za sehur. a ovako jest zeznuto trenirat narocito bez vode ali prezivjece se :)
svako vježba kako hoće, kad hoće i koliko hoće, i neznam kakve veze ima ramazan sa fitnesom i zdravim životom
Imaju li kakvi savjeti za sex za vrijeme ramazana?
Zar ramazanski sex nije zabranjen ?
@BorisJeljcin2 Nije, sto bi bilo, ali po noci kad se ne posti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobar trokut 😉😝
Ja nemam trokut, al zato da vidiš tubee
Hahahahahahaha grne rane 😂😂😂😂😂
Fitness trener Tarik Šečić ???...Debil nafurani iz Žepča koji je počeo pumpat mišiće da bi mu konačno neka dala jer je do tad bio visok dva metra i bio žgoljav ko prut.E ne mogu da vjerujem ko se sve naziva fitness trenerom,udjes u teretanu pet puta,kupis kutiju kreatina i odmah si trener
čak i da jedan sve tako ogroman trud ili rad je uložen u ovakvo tijelo
Ma lako se nabildat i glumit ludilo a mozak ko košpa.Znam momka lično,znam kakav je bio fizički prije par godina i kakav je psihički.Uvijek prije biram mozak i inteligenciju nego ljepotu i tijelo,ako se sve sastavi masala,Bogu hvala,ali ovaj ne zna proširenu rečenicu sastavit.Toliko
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jel to hallal fitness trener ;D
Ne trenirati nikako ili neki skroz lagani trening moje misljenje.
Kod mene dido cijeli dan kleso kamen po 45 stepeni i postio covjek bez problema...
hahahahhahahahahhahaha
Kad porastem, bit ću Tare, da mi cure šalju slike svojih guzica u tangicama, a onda nastaviti da glumim velikog vjernika. Pitam se kakve li sve kredencije imaju ovi silni nutricionisti.
daj dokaz da se upšte može trenirat