Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Benefiti? Prednosti.
Benefiti? Jeli to zvuči školovanje umjesto da kažete "koristi"?
Nije dobra za bubrežne bolesnike jer ima previše oxalata koji su izvor kamenca u kombinaciji sa kalcijumom iz hrane i vode.
Tamna cokolada je dobrs ako je punjena slatkim ili osvjezavsjucim okusima poput mente, banane, karamele, pistacije,... mmm. Dobra je i kad se narenda po sutliji ili kad se istopi pa prelije torta ili sladoled.
Vlakno po vlakno, dva vlakna. I tako dalje, ... i tako dalje.