Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umreš od smijeha, ali doslovno 😅
Ja bih nju na rukju malo.
E, boze, svašta na ovom svijetu! Nešto kontam u sebi, kako to da ovakve bolesti i "alergije" nisu nikad prije postojale, niti ikad zabilježene u ljudskoj historiji? Kako to da danas imamo ovakve alergije i razne bolesti za koje nikada prije nismo čuli, a pogotovo na Zapadu? Odmah pomisljam kako svasta stavljaju u hranu da bi sto duže mogla izdržati na policama, sve dok je ne prodaju.
Nešto kontaš u sebi, ali slabo kontaš. Na primjer nisi skontao da danas imaš internet i web stranice i portale pa se svugdje objavljuju ogromne količine raznih informacija. To što ti lično nisi prije čuo za određena medicinska stanja, ne znači da ona nisu postojala ili da ih niko prije nije vidio, nego to znači da ti nisi znao za njih.
Eto razloga meni za bolovanje
Zivot je postao cirkus! Pritisni, Putine, ne cekaj vise!
Buljevar boluje od ove bolesti. Pocne plakat i stresat za lepom sumskom onda ga obuzmu emocije i u Foci lezi na njivi i gleda u dzamiju dok dodze sebi.
Doslovno, deri Putineeeee