Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
11. Živite u Baznija.
Nije lako bit okruzen takvim osobama
cijelo bh drustvo ima mentalitet zrtve.. uvijek kriva politika, kriv ovaj, kriv onaj.. moram selit odavde.. malo mi imamo sampiona..sve luzeri i robovi
Ako ste Bosnjo ?
* Pretjerano ste samokritični * Uvijek vam je kriv neko drugi Novinarstvo
90% naseg stanovnistva...
Bošnjaci su realne žrtve ggeenocida. Komentari koji idu u smjeru da su sami Bošnjaci krivi za to su komentari počinioca direktnih ili indirektnih koji podržavaju direktne a koji samo oslikavaju finalnu fazu zločina u kojoj se žrtva proglašava jedino krivom za zločin nad njom. I evo svaka prilika je dobra za blaćenje žrtve.
"Pretjerano ste samokriticni" " Uvijek vam je kriv neko drugi". Nekako mi to ne ide zajedno...
valjda su morali nabit na 10.. ali mentalitet zrtve ima totalno odsustvo samokriticnosti.. uvijek neko drugi je kriv
Kad visim 24/7 na klixu