Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao dijabeticar vam kazem da ne mlatite praznu slamu. Bolje je da napisete kako ljudi dijabetes dobijaju sve vise i vise zbog nenormalne kolicine stresa na svakodnevnoj bazi. Ko nema bar jednu dijagnozu, moze da kaze da je sretan i povlasten. A i na kraju, zbog rezima zivota na koji dijabetes natjera (zdrav rezim), dosad nisam nijednom bila pozitivna na Covid. A i sam secer mi pokazuje kad imam upalne procese tako da to i nije prestrasna stvar. Stanje organizma a ne bolest.
Ovo je dosad prvi virus koji ti poremeti sve u organizmu od dlake na glavi do nokta na noznom prstu. I kazu sismis,jest k od nosoroga.
Koji ste vi manipulatori .....
Pogledajte na yt, "testimonies project movie"!!! Sve ce vam biti jasno
Koliko svaki dan pisete o covidu, dobro je itko normalan ostao.Gora ste pošast vi mediji nego ijedna bolest koja je ikad pogodila planet Zemlju.
Prebolila sam covid 19. Više liči ba trovanje nego na respiratorni virus. Očito je sve planirano.
ili je mozda nus pojava od silnih problema koji su nametnuli narodu
Kokuzluk je najopakiji.
Interesantan je podatak da trenutno najveci broj zarazenih imaju zemlje koje imaju najvise cijepljenih i obrnuto.Ljude sa trombovima prikljucuju na respiratore umjesto da ih lijece.To pokazuju obdukcije.A sad su im najveca meta djeca i to sto mladja.Smrdi do neba.
Jos jedna laz u koje ce budale bez problema da povjeruju. Znaci nema on dijabetes sto je debel i sto se ne krece, vec se rulja moze vaditi da im je to od korone... hahah idioti.
IMAL COVIDA U KINI?
Ma ništa to ba, samo se ne dajte na vakcinu nagovoriti jer vi ste minder-mudraci i znate bolje od većine svjetskih naučnika. Samo po svom i ko i do sad. Sve je ionako u Božijim rukama.
Mrš !
Covid nije virus nego trovanje.
Meni je jos gora nuspojava povecanje cijena svega i svacega a snizavanje plata, jbt ko da sam u nekom rijalitiju gdje moras prezivjet u nemogucim uslovima, Survivor ili tako nesto
Pa ti i jesi u rijalitiju, ovaj matrix je u stvari Truman show, sve je iscenirano, sve je laz.
hahahaha pa sad ce i rak pocet vezat za kovid samo da natjeraju ljude da se vakcinisu
a koliko ce ih onda dobit dijeabetes od vakcine