Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od simptoma najistaknutiji je bol u pakasu 3-5 dana prije pojave pravih simptoma
To je od suhe hrane. Mene zna zaboliti kad sam samo na perecama.
Lol
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Našem narodu je dovoljno jednom spomenut da se prenosi spolnim putem kod muskaraca, i to ne popušta od tog kolko god članaka bilo da je to samo jedan od načina. Al zato kad se nesto drugo 27 godina govori, to nikako u glavu da uđe.
Oboljeli je covjek koji stanuje blizu mojih roditelja.Vrlo promiskuitetan,svi znaju.Naravno,ono drugo ne smijes napisati jer te klix odmah blokira,ali kontate.Trojka voli takve😂😂😂
čuo sam da napada gej populaciju ,da li je istina ne znam
Svi napori da se sakrije uzalud,prenosi se kurcem u gujicu, gay
TROJKA u Sarajevu zna kako se prenose i kako organizovati sirenje istih. A kad je PLANdemija bila, tada su znali pisati ljudima kazne od 500KM. Idu IZBORI, pa NARODE dragi,'odrezite' im KAZNU! Al' morate priznati da znaju UPRILICITI bogati kulturno-razvratnicki program. Hvala TROJKA!
treba guzit boginjr
Policija bi trebala pohapsili sve nepodobne klixovce i vakcinisati ih protiv majmunskih boginja. Samo tako bi se uveo red i mir na klixu.
tri puta pročitah članak, nigdje ne piše kako se prenosi? Kako se osoba zarazi i da li direktnim kontakom s majmunom ili šta....možda sam glup, ali nije mi jasno....
Očekuješ od promotera "parade" da govore istinu o tome kako se bolest prenosi? WHO kaže "An outbreak of a disease called monkeypox is happening in some countries where the virus is not typically found. Some of these cases are being found in communities of gay, bisexual and other men who have sex with men"
Ko se moze zaraziti majmunskim boginjama,samo majmuni,ili ? 🤔 Pitam za jarana 😁😄
Jel mu uslo sprida il odzada?...
Kaze"Doktore,boli me dole na ulazu,sta da radim?" "Bolice vas sve dok to budete zvali ulaz,umjesto izlaz..." .
Prenose se majmunisanjem.
Ko ih dobije, dobio je.
Bolest za vlahe
Eto boginja za majmune!
Prenose se stranački od predsjednika stranke na niže članove. Okidač je zaštita nacionalnih interesa o liječi se u tužilaštvu. Fadil se počeo davno liječiti