Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa stara poslovica je doruckuj ko car, rucaj ko kralj, veceraj ko prosjak. Osim toga, treba gledati da se umjesto bijelog brasna jede integralno i smanjiti secer (saharozu) na minimum, suhomesnate proizvode izbaciti. I vjeruj osjecat ces se bolje i biti ces zdraviji.
"Rezultati pokazuju da obrok koji se jede za doručak, bez obzira na količinu kalorija koju sadrži, stvara dvostruko veću termogenezu izazvanu hranom od istog obroka koji se konzumira za večeru" Pa logično kada se nakon doručka krećeš, izađeš itd. a nakon večere zavališ da odmoriš i sl. duuuh
Joj al navode ljude da se udebljaju. Jucer objavili kako se treba secer konzumirati a danas ovo.
Hrana samo smara covjeka, najbolje se osjecam kad ne jedem nikako ili tamo oko 2 uzmes malo, znam radit povazdan i lakse mi bude kad ne jedem, kad se najedes nikakav, trom, spava ti se.
@Seagul zato sto se vjerovatno hranis iz pekare ili udaras po pitama, tjestenini, od toga ti se spava... jedi normalniju hranu sa puno proteina, salate, povrce i nece ti se to desavati
Ne doruckujem skoro nikada