Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra ce za kahvu kazati ,sto vise pijete duzi zivot.
"Neka istraživanja su čak otkrila da je svakih 100 miligrama kofeina (što je ekvivalent jednoj šolji kafe) povezano s 2,4 godine ubrzanog starenja" - znaci ja vec umro, samo mi nisu javili
Bit će da je najzdravije prerezat si vene, a i dobro je protiv starenja.
pa zar nije bila zdrava kafa za mozak i srce. bukvalno vi skracujete zivot sa takvim ispadima
Znači samo rukola?
Najbolje je ništa ne jesti
U prijevodu jedite blitvu, kelj i brokulu i zaljevajte vodom i to je to. Hahaha, i ja otvorio ovaj članak u nadi da ću nešto pročitat..
Minimalism is a conspiracy by big small to sell more less
Zivite od zraka i ljubavi i tacno cete se bukvalno osusiti od zdravlja
Sve nekako mirise na potihu kampanju za globalno prihvatanje printanog mesa. Vec dugo se nastoji neadekvatnom prikazati hrana koja je hranila nase pretke stoljecima unazad.
Jedan dan kazu zdrava kafa, drugi dan stetna, sta je istina, dogovorite se. Logicno je da je umjerenost mjera za sve. Natrij, tj. sol je takodje neophodna covjeku. Jedite sto vasem organizmu odgovara i slusajte svoje tijelo, jer svaki organizam je drugaciji, a naravno da je sve sto je vjestacko, nije zdravo kao prirodno, ali ne treba zaboraviti da su lijekovi takodje vjestacki, a pomazu nam.
Ne jedi ništa i nema problema.
svake hefte novi savjet
ma mrš, travu da pasemo rekli bi da nije zdravo
Upravo pijem sedmu kafu sa mlijekom i 3 kasicice secera ovog jutra poslije slanog bureka i dva jogurta i citam ovaj clanak. I imam dobar osjecaj za filing
pitat ce te starost gdje ti je bila mladost....