Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U evropskim zemljama nutricionisti nisu doktori medicine da bi se njihove riječi uzimale ozbiljno, kod se nutricionizam studira na tehnološkim fakultetima, ne polažu čak ni fiziologiju koju svaki student medicine mora položiti u drugoj godini. Za razliku od nutricionista, dijetetičari su doktori medicine čija je specijalizacija dijetetika; dijetetičar će znati dati savjet pojedincu u skladu sa zdravstvenim stanjem pojedinca, dok nutricionista svima pričaju istu priču.
Haše iz vodokotlića.
Jeste zapeli o šećeru u konzervama voća i povrća a svi piju gazirane sokove koji imaju 12,5g šećera na 100ml, to je 62,5g na pola litra Coca-Cole. Osim njih i "prirodni" sokovi narandža, borovnica znaju imati po 10g šećera na 100ml ali eto konzerva graha će mi naštetiti.
Nije gore od onih konzervi ribe sto smo jeli u ratu
nije gore od ikara
Kakva konzerva!! Samo kajmak,sir,povlaka,mlijeko i meso i jaja.....masnoca ubija i izvalci sve!!! Ali ne onaj sir edamer :)) Vec onaj domaci sto cijedi i škripi pod zubima kad ga jedes!