Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni meni nista nije jasno iz teksta. Pa koje je to famozno “odredjeno” vrijeme u koje ne treba drijemati!? Isto to u kojem istovremeno nije dobro ni biti budan izmedju 22 i 04 vatafak. Ovo kao zbrzan prevod bez analize sta je pisac htio reci.
Od 22- 04 ne treba sjediti budan.
A sta je sa nocnim smjenama?
Zato se plaćaju više.
Najlajse je pametovat
klixbait
Dakle u krevet prije 4 ? Hvala na savjetu "stručnjak"
Sve je to teorija, postoji mnogo faktora koji čovjeka ometaju za vrijeme spavanja. Sve zavisi šta se tokom dana desi ako si pod nekim stresom onda to direktno utječe na vaš san.
Zaključak je da ako ne odeš do 22 spavati nemoj nikako onda posle 4 ujutru. Evo ja ih poslušao. Laku noć
ja sam sretan ako zaspem do 3:00 i to sa pravom tabletom za spavanje..
Kad si umoran i nenaspavan nisi svoj, ne postoji nikakvo vrijeme, samo trenutak. Laku noc naucnici umoran sam i vrijeme je da idem na spavanje
ŠTA JE OVDJE ZAKLJUČAK???
Da se ide ranije leć, prije 22h
Haj dobro, sto objavi Karan Raj to je sigurno tacno.
Izmedju ikindije i akšama! Tačka
Moze
Ukratko? Ovaj tekst ovoliki vam je suvisan...