Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio zene koje imaju ove cibulje da su zagorile,a one imaju dijabetes :( jbg starij te vazda pogresno uce
Eric Berg nema završen medicinski fakultet i nije ljekar, nije nikakav doktor, ičega. Sam je napisao da je kiropraktičar: https://www.drberg.com/dr-eric-berg/bio Na internetu pametuje o fiziologiji ljudskog organizma a nikad nije polagao predmet Fiziologija na medicinskom fakultetu (nije studirao medicinu), pa se nije ni mogao specijalizirati za nešto iz fiziologije oko kojeg se vrti njegovo pametovanje i taj biznis.
To se kod nas traži
Sam sam precizno diagnostifikovao svoj problem medicinske prirode nakon čitanja stručnog rada od preko 200 strana. Otišao sam privatno specijalistu koji je ponovio sve to što sam i sam znao i naplatio 100 maraka, tako da zaboli me za diplome. Znanje je danas svugdje, najbolji programer kojeg sam do sad upoznao bio je samouk.