Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne mogu vise ove fake price
Meni je žao što neki ljudi ne mogu da skontaju kako je umjetnost i zdravlje u vezi.
Pa jest, umjetnici su obično ovisnici o alkoholu i drogama.
@535 To može značiti i da umjetnost im daje snage da guraju dalje. Po tvom komentaru ispade da umjetnost treba zabraniti. Stvari su složene po ovom pitanju jer postoji zloupotreba umjetnosti. U tom smislu tvoj komentar je opravdan.
Bartonova akedemija je bila u kinu nedavno u redovnom prikazivanju. Ipak Sideways je nekako bolji. Payne osjeća kulturološku poveznicu sa područjem svoga porijekla. Tako i mi sa njegovim filmovima.
Onkološki pacijentti nemaju za lijekova, prave im liste ko za odstrel i to sve dok se prostiru crveni tepisi za lokalne sponzoruše i to sve dok nam se djeca liječe preko SMS poruka. Nisu oni daleBu nego mi što to trpimo...
Kakve to veze ima sa SFF-om?
U "centru ničega" u kojem su "seljaci dobili rat", Forto i Naša stranka su, takoreći, samo ispozorali na crvenom tepihu. Nadamo se premijeri Fortinog debitantskog filma "dezerterski dani uz kavijar i vino"
Gradjani se ne osjecaju dobro. Svaki dan novo ubistvo na ulici je sve vise narkomana kojima je bolje u zatvoru nego na slobodi