Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad spomenes taksiste, odmah gradjanima proradi nada da ce Uber doci jednog dana, da vidis kako bi se onda konkurencija naucila kulturi, a kazem konkurencija jer uber bi preuzeo trziste 90%, ovi bi molili za voznju od autobuske stanice do carsije, to bi im bilo ostvarenje dana.
Ovo je neopieivo tacno! Neki dan ja na Zeljeznickoj stanici, hocu da sjedem u taksi da se prebaci do male Sarajevske pivnice jer 14h i sunce przi. Gospodin mi kaze 30 KM, ja negodujem i kazem kako nije uredu, a on kaze hajd ti lagano tabanaj ako neces. Toliko o kulturi.
Miro je gospodin veliki koji je znao posao, dok se trenutni direktor bavi isključivo zapošljavanjem svog kadra radnika. Pogledajte imena i prezimena vrha SFF-a...sramota je to ljudi moji.
Najgore će proći volonteri koji neće ništa dobiti za svoj rad i trud,omladino što dalje od volontiranja za SFF
ima onaj dvojac iz Tuzle, Bošnjak i Srbin... idalje Jovan FINZI Marjanović prosipa multi-kulti fazone, pogledajte ko mu je žena, a kako je djeci imena dao. To je to
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E čuj jela ćevape???
Ima li ijedan clanak da ga ne upogane sdo botici sa komentarima? Koje ludilo mozga..
Politicari ce prvi na crveni tepih a kad treba pare dati za film sute i prave se ludi
Eeeee zato je kod Milorada dolazio Milanovic, pa Djokovic zbog kojeg je pravio ten.igraiste iako je poprilicna znte vec sta.
Ipak su ovo imena hvale vrijedna!
lose odluke vezane za pustanje svakakvog polusvijeta na crveni tepih, los izbor filmova te postavljanje potomaka direktora i sda svite na pozicije u organizaciji sff-a, guranje politike i politicara te pravljenje koride u titovoj na svako otvaranje srozalo je ugled ovog festivala na dno
SDA je stvorila ovaj festival,Trojkasi ga unistavaju filmovima o srbijanskim kafanskim pjevacima.
sjecamo naravno,kako se necemo sjecat ko nam dolazi od holivudskih zvijezda u moje Sarajevo.
Sarajevo-x slike pff x prije x-a (twittera)
Kad će doći Emir Kusturica, kontaš
Kako su krenuli Trojkasi,uskoro ce biti predsjednik zirija on i Nele Karajlic.