Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno jesi Arijana! I vec dugo radis veliki posao, punim srcem i uprkos svim preprekama i podvalama. Sarajevo i BiH su ti sigurno zahvalni. Sjecam se tvoje hrabrosti i odlucnosti i u toku rata. Zena HEROJ!
Hm, moze li film o iznosenju namjestaja iz "Djordjevic-a" na Ciglanama? Pitam za sljedeci festival
Svaka cast Arijana.
bravo kraljice
Hvala Arci na svemu
moja kcerka je dobila ime po njoj :)
Helac?
Arci je legenda i radi odlicne dokumentarce. Ti ucitelji i nastavnici su heroji bez puske. Ima u dokumentarcu scena o razredu u Dobrinji ulica Emila Zole i tu se u haustoru odrzavala nastava na 200 metara od prve linije. Kasnije taj nastavnik/ca treba da ide na nastavu u Dobrinju 3b koja je od ove ulice odvojena 100 metara i jednim mostom. Taj most ubi snajper pa ona mora okolo kroz cijelu Dobrinju kruziti kilometar da dodje do te lokacije. Junaci i hvala Arijani.
Respekt za Arijanu
Ovu ženu cijenim puno