Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijele nagrade sami sebi. Snime, nominuju i dodijele isti ljudi. Princ iz Eleja negledljiv i pored dobre volje.
Fakat mi je ova žena postala odvratna. Sve joj nepravo, hoće para, a nismo zaboravili njezino izdanje o djeci Sarajeva.
Koja je tvoja veza sa Sarajevom?
Mirsad Purivatra, badžo Bakira Izetbegovića, njegova žena Izeta Građević, sestra Sebije Izetbegović, i Jovan Marjanović, sin Ognjenke Finci, su na čelu festivala. Oni su i na špici svake serije BH Telecoma. Sami sebi dodijelili nagrade.
ova Zbalic ninasta nalil
Elma Tataragic jejedna od kljucnih osoba SFF. Ovo je pomalo bolesno.
Odvratne face, svi redom + Srednja radnicka (kreditna) klasa koja zeli da bude vidjena u objektivima kamera u prvim redovima na premijerama domacih "filmova" ima nos u oblacima, i ultra skupoj (pacenickoj) odjeci
Ova žbljanika je sinonim antipaticnosti.
E moj novinaru, lektoru, klixu :) ! Cuj "U Hotel Hills" , kojim jezikom ti govoris, Hotel velikim slovom, pa onda pades u hotel :) , valjda u hotelu "Hills", to se uci klix novinaru, jos u 6 razredu! Tuga od novinarstva, portala!
xoror
2024. godine još ima ljudi da gleda filmove
Jel vratio bh Telecom svoju investiciju u ove filmove i serije i jel šta zaradio?
ako je telecom zaradio i ja sam
Srce sarajeva za jasmilu koja negira broj djece sarajeva a koji je u zavodu za zdrastvenu zastitu znaci licno od doktora koji su biljezili. Jasmila negira
I jeste dobra serija
Ja ne bi dzaba jeb...o
Joj Hamo vidi im glava