Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista su Srbijanci majstori za film i serije...niko im ravan nije. Krenimo od Otpisanih, pa npr Vruć vetar, sjajne serije kao Bolji zivot, Porodično blago i ovo novije poput Vratice se rode, Montevideo...Bjelogrlic sjajan !!!!
Najbolja glumica im je Cherry Kiss
Mater vam, evo 30 godina ne mozete prodati sta je Tito stekao sa narodom! 30 godina prodajete i jos niste uspjeli sve rasprodati klerofasisti mamu vam...
Bjela dobar glumac dobar reziser cova normalan ne mrzi nikoga sve ok
A ovog nekakvog engleza pa još rumenigea treba prekrstiti u mrzitelja Jugoslavije, pa bolan, bolan, Bosna još nije rodila takve glumce a bogami i reditelje poput Bjelogrlića, čemu ta zavist i mržnja prema bivšoj domovini, pa čovjek POŠTENO RADI SVOJ POSAO. A za frustracije i psihološke probleme postoji doktor.
Ako je 'Jugoslavija' cir, onda je danasnji veliko-srpski nacionalizam smrtni-rak. Ali i za vrijeme 'juge' srbi su bili malkice prikriveno nacionalisti, i danas su licnosti kao dodik rak-drustva. Doduse na svakoj strani je bilo nacionalizma. Samo ovaj 'srpski-danasnji' nacionalizam jeste izrastao u ovaj prosli rat i to je lose bilo i jeste protiv svakog cestitog ljudskog bica jer su civilizovani protjerani, svirepi pokolji napravljeni a siliedzije zaposjele kljuce pozicije.
Kad se rodite, dodijele vam ime, religijsku, nacionalnu i rasnu pripadnost, i onda cijeli život branite taj svoj izmišljeni identitet! Kad bi svi bili samo ljudi, ne bi ni bilo problema!
Baš tako. I tako je na cijelom svijetu.
Svako malo se napravi neki čir koji hoće da pukne. Kad se ne čisti od infekcija na vrijeme
Bjelogrlić je ljudina i pravi filmove bez premca...užitak je gledati njegove filmove i serije...svaka čast
u srbiji samo neke ofirne krimi serije snimaju
Jugi ne moze ni opepelit nijedna od novostvorenih drzavnih tvorevina, koje su temeljito opeljesili svi oni sto su sudjelovali u njenom raspadu i na njem zdusno radili.
Valjda su to srpski mediji.Ili bi onda ako poštujemo to pravilo trebali pisati i holandijanski ili npr.litvanijanski mediji.
Dajte ljudi vise, ukrali ste nam jezik, decenijama samo pricamo o udbama i zlocinima, kultura bi trebala da nas vodi u lijepo, koliko god da je nerealno, ali bar da osjetimo kako moze. Samo daj nama rata, dilera, udbe, 98 posto filmova je o tome. Cast izuzecima kao sto je Nebo iznad krajolika.
Držati populaciju u jugonostalgiji je recept za nemogućnost daljeg napredovanja. Naxi radio 80-te ...
ide jedna taktička od 10 cola.
Jugoslovenski glumac patuljak iz boljeg zivota j..bao ga kurcubic u nozdrvu
UDBA je mala maca sta su radili ovi Slobini obozavaoci i Vučićevi sljedbenici...