Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Damire, što si snimao snimao si, ne samo u BiH nego i u cijeloj regiji. Kako čovjek sam sebi poturi stupicu od koje ne može dugo dugo da se oporavi. Sramota.
Bar klix radi nesto, niko drugi ovo nije prenio
znao je fedja!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo i jedini logičan potez
a) Nije da ima izbora b) Nesto mi je tesko povjerovati da nije bio upucen
Živite u velikoj zabludi da lik nigdje neće raditi ima totalnu i besplatnu medijsku promociju a taj medijski polusvijet a i narod voli ove uvrnute likove. Dakle, samo je pitanje dana kada će on ovo sve iskoristiti u svoju korist.
Zato nam treba javni registar osuđivanih pedofila. Sistem štiti počinioce a ne žrtve kao što bi trebao. Odavno govorim da pravosuđe treba iz korjena mjenjati i zakone koji očito pogoduju samo kriminalcima. Više ljudi na ulici za prava pasa nego za zaštitu djeteta eto dokle smo kao društvo dogurali. Ovo je sramota sviju nas jer nemamo damu da mjenjamo trulež u društvu. Sramota
Ne moze se u ovom gradu nista jesti a da carsija ne sazna sta si jeo, vjerovao bi vam da ne znate nista da zivimo u New Yorku ali zivimo u Sarajevu gdje se sve zna
Jel samo meni ta serija ljigava i odiše nekom perverzijom i seksizmom?
Bravo fedja, ukazao si postovanje zrtvama
Lud, zbunjen, ?
Nevjerovatno. Danima se javljaju navodno sokirani I zaprepasteni. Otkad se ovo po gradu sapuce. Svi ste znali.
Hahahahhhahahhaah,kao fol nisu oni znali za ovaj slucaj.
Da je Avdo Avdić stari Avdo on bi mu već kucao na vrata u CG. Nažalost, danas novinari ovi što kopiraju, prevedu u zalijepe neki glupi članak. Čast izuzecima iz CIN-a i Žurnala.
Naravno da ovo nije moglo proći bez skandala da se nije čitava mašinerija stavila u pogon šutnje. Sad čekamo Kasumagu (ili njegovog advokata) da se oglasi i kaže kako ga je izuzetno sram i kako je do svega došlo jer je bio p1jan ili dro giran tokom ili nakon proslave nekog upjeha.
Tražite ci imena pravosudnih zl...ca,veći je zlocin prema djetetu uradio sudija nego ovaj predato kasumovic
E nasuk'o si se na ježeva leđa
Nemoze covijek da vjeruje da niko nije znao za ovo.
Svaka Cast ima bar nesto u ovom nasem Narodu. Nek ga angazuje Vucic nek Glumi u nekom Srpskom Filmu njihov je Gradzanin!
bravo
Svi se prave ludi,mislim da je Isović znao.U Sarajevu da se ne zna? Ma dajte molim vas.Feđa je licemjer.