Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam Sopranose na tv. Nakon toga odem na Facebook kad tamo reccomended for you sopranos fans, sopranos t shirts, sopranos talks.
Da ti neko nepoznat pokuca na vrata i traži ime i prezime, broj telefona, zanimanje i šta sve ne i daj još usput koju sličicu i de mi ba svega ti javljaj stalno gdje si. Šta bi mu uradili? A ovako smo dali svoju privatnost ljudima kohe ne poznajemo i još uz to nikad ih vidjeli nismo....
Kažu prate me a Instagram kurveštine objave sve javno, gdje putuju, šta jedu, šta kupuju, šta čitaju, čitav svoj život i trenutke podjele ali eto nju prate i osjeća se ona ugroženo.
Vala su se usrecili sa svim mojim podatcima😏😏
Izbrisat prije 8 god
Ljudi kace svoje slike,slike svojih bliznjih,slike svoje djece,porodice,kada su rođeni,kada se komsiji krava otelila,s kim je Senada ostala do kasno u gradu,objavljuju gdje se nalaze kada s'kim i u koliko sati,sta su jeli i pili,sta im se jos desavalo taj dan i jos raznih dogodovstina.Ja znam sve o tebi kamoli neka Facebook Dilemma sine.Imam vise podataka o tebi i zivotu ti nego obavjestajna sluzba
I onda im fejsbuk kriv sto su budale
Može on
Ovaj debil meni uopce ne izgleda kao neki mozak, da je on izmislio fb, on je meni bas kao neki smoto debil, vjerovatno su njega poturili a neko iz sjene vlada fb.
Zato ne koristite fb
Manite se budalaština, jer upravo to i jeste FB.
Ma sve znaju, najjače su one anketice prije bile tipa najdraže jelo.., film,. Itd a ustvari sve saznaju kad spavate i šta jedete.
Film otkriva da ništa ne otkriva...
Privatnost ne postoji u 21 stoljecu.. Svi sa sobom nosimo uredjaj kojim nas mogu pratiti, slusati, gledati, jos vecina populacije dobrovoljno objavljuje gdje je, s kim je, sta radi i naravno sve ostale podatke su upisali pri registraciji.