Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa obzirom da si sve tekstove za klix recenzije krala sa stranih web sajtova, vjerujem da i scenarij ne pišeš, nego đoniš
Pa dokle vise s opsadom majka mu stara, ko sa se nije nigdje ratovalo nego u Sarajevu. Dosadni ste do bola, tim vise jer niste pomjerili linije 2cm od pocetka opsade. Ja da sam bio u Sa, viljuskama bi se deblokiro za 3 godine.
Nema umetnosti bez patnje sam Solženjicin je otišao u logor da bi postao još bolji pisac.
Jedna od zgodnijih voditeljica.
Mi govorimo da nam je dosta ratnih tema a nase ratne price interesuju ljude vani, kad se napravi neki neratni film niko i ne prica o njemu, prodje nezapazeno jer ljude ti filmovi ne zanimaju ocito ili su losi
Otkad ova pise scenarije, sad svako krenuo pisat nesto i svi kontaju da su genijalci i da njihovi projekti moraju biti podrzani milionima
Dobra ko dobar dan
Bio sam u ratu nazalost ali mi je vala vise dosta te tematike. Imamo Niciju zemlju, Savrseni krug, Remake itd i dovoljno je vala. Ako hocu da se podsjetim na opsadu a to ne volim da radim tu je Avdo Huseinovic. Kada vec toliko volite tu tematiku kako se to niko ne sjeti da napravi film o Bosku i Admiri tj napravis ratnu dramu. Jeste crnjak znam ali rat, ljubav i nazalost tragedija. Ko zna za to se uzima Oscar. Sta ce misliti ove mlade generacije kada je svima inspiracija opsada.
Ma nasi filmski radnici pretjeruju sa ratnom tematikom. Pa zar se ne moze napravit kakva komedija, drama, triler a da ne ukljucuje neku ratnu traumu. Pa 30 godina je proslo od rata. Srbija tu prednjaci, imaju dosta dobrih projekata. Serija "Znam kako dises" bi mogla biti neka vodilja u kom smjeru ici dalje.
Slazem se vala. Daj neku komediju, triler, daj ljubavni film, napravi seriju za tinejdzere u BiH, daj i pornic ako treba ali mani se vise rata. Svakako imam traume od njega kako sve vise starim nmg da gledam ni dokumentarce vise o ratu iako sam ga prezivio jer me obuzmu emocije jbte pocnem da placem ko dijete a u ratu nisam haman zaplakao. Hocu da se smijem jbo vas rat vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li nesta drugo osim te teme
kada ćete prestati s ratnim filmovima? ne pomičemo se od njih... ima li sta novo ? neko neke nove ideje?
Imal kakvih novih ideja?
Ines prava dama.
Pa vlasnik Sarajevo film festivala, Mirsad Purivatra, je postavljao Upravni odbor Fondacije za kinematografiju. Šta ti nije jasno?
E moja Ines kako si prstala pisat na klixu ne gledam ni netflix
ja ne znam šta si dosad čekala
Zgodna mlada