Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se dometa kinematografije SDA Fekalistana tiče - uspeo sam da odgledam film "Žaba" Emira Hadžihafizbegovića do kraja uprkos ogromnim gubicima u ljudstvu i tehnici... ne znam šta da kažem: trojica SDA talibana vrište jedan na drugoga i prete klanjem u nekom frizerskom salonu 70 minuta bez ikakve poente i zaključka - i to je ceo film. Gledao sam neke porniće sa zanimljivijim scenarijem. Obaška što se svaki porno film završava orgazmom,
a što se "Žaba" završava i bez pouke i bez zadovoljstva. Ozbiljno se mislim da tužim Hadžihafizbegovića. Mora da mi vrati 70 minuta života + 30 minuta pauza tokom kojih sam se umivao, prdeo, zevao, plakao i posmatrao svoj nožni palac... i pare neke mi dođe. Ono je tuga pregolema.
@NeutralniGledalac Cim procitam prdEo, zEvao, sve mi je jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne rise bgt.....
Treći najzagađeniji grad u Evropi, odmah posle Tetova i Lukavca a ona razmišlja o filmovima! Hahahhaahahahahhahahahahah
Dobro, možda misli da je Peking isto zagađen, a u njemu se snima mnogo više filmova nego u SDA Fekalistanu...
"Od velikih gradova u bivšoj Jugoslaviji, Sarajevo je najviše postradalo. Razvio se jedan vrlo specifičan mentalitet koji kombinuje precenjivanje vlastite važnosti u globalnim okvirima i jednu ograničenost u tumačenju novije istorije. I onda bilo kakvo skretanje sa tih utvrđenih tračnica se jako nervozno dočekuje." (Muharem Bazdulj) "Sarajevo je mahala koja nikome ne dozvoljava da se uspravi iznad nivoa radijatora." (Meša Selimović)
"Pa šta ako neki Srbin iz Banjaluke više voli Beograd nego Sarajevo? Pa možda i ja više volim Beograd od ovakvog Sarajeva." (Amir Reko) "Beograd je moje definitivno opredeljenje." (Damir Džumhur)
šta ti kralju pokušavaš reć, šta kome dokazuješ i kakve komplekse liječiš, šta je tvoja svrha ovdje i šta ovim hoćeš da postigneš. ne kontam i nikad neću skontat takve likove
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
...a svi koji znamo Dženana, znamo da je prava podrška...hairli dečko
LICI NA MAHIRU SA BIROA
Kinematografija nije individualni sport. Moraš da imaš kulturu, književnost, državu, fakultete, tehničke mogućnosti... pa onda dođe prva generacija reditelja, pa druga klasa glumaca, pa država sufinansira snimanje filma 50% - pa ta biljka počinje da raste. Obzirom da u SDA Fekalistanu nema vode, vazduha, lekova, ni autoputeva... bolno je grešno razgovarati o filmu.
SDA Fekalistanski film se sveo na projekte tipa "Žaba" Emira Hadžihafizbegovića, a to je vapaj: uplati mi 100.000 evra i ja ću uspeti da snimim film koji vredi 15.000 evra.
Bulevar...na KCUS-u rade operacije na otvorenom mozgu. Da te prijavim na listu čekanja. Imam par veza da uletis prekoreda??
PRIKAŽI ODGOVORE (48)
Lično sam, konkretno, pogledao sve filmove cenjene dame i - neverovatno mi se sviđaju. Volim tu tradicionalno-konzervativnu školu evropskog filma tek na vrh kašičice začinjenu tekovinama američkog filma - ali ne holivudskog, nego njujorško-bostonskog. Tu se zapravo pravi taj balans između dobre forme i utemeljene suštine. :-)
“Lično mislim da sve priče o ratu nisu ispričane i da trebaju biti ispričane, ali sada nema uslova da sve to dođe na red", rekla je.
Ima li itko da neće crpiti inspiraciju iz rata i pokazati kreativnost?
Dok ona skonta ponovo ce se zaratiti😁😁
Pa svaki posao trebas voliti i dusom ga raditi,,,biti ces uspjesan gdje god da si,,,Takvi se poznaju ali malo je kod nas nebitno koje struke
Ljubav pokrece svijet.
Pa glupo bi bilo da se baviš režijom u sarajevskoj SDA faveli zbog novca i slave? To je kao iz Splita da putuješ na Ilidžu da se istuširaš.
O Bulevar...malo smo modernizovali nick?😁😂
@JohnDer Radim undercover. Tiću.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)