Pogledajte trailer
51

Izašao dokumentarac o kultnoj seriji "Baywatch", jednog od omiljenih likova nemoguće je prepoznati

D. J.
Foto: Imdb
Foto: Imdb
Objavljen je četverodijeli dokumentarac koji govori o seriji "Baywatch" koja je obilježila 90-te i emitirala se u 145 zemalja svijeta.

Dokumentarac pod nazivom "After Baywatch: Moment in the Sun" je objavljen na platformi Hulu i već je izazvao brojne reakcije gledatelja koji pišu kako im je djelo redatelja Matthewa Felkera probudilo nostalgiju.

"Kad čuješ tu pjesmu, vidiš te scene, koliko su svi bili lijepi i atraktivni. Nevjerovatno koliko smo obožavatelja imali", govore glumci iz ove kultne serije u traileru.

U dokumentarcu se pojavljuju Pamela Anderson, David Hasselhoff, Carmen Electra, Yasmine Bleeth i mnogi drugi glumci koji su se pojavljivali u seriji koja se emitirala od 1989. do 1999. godine.

Najviše pozornosti privukao je glumac Jeremy Jackson koji je u "Baywatchu" utjelovio sina Mitcha Buchannona - Hobija.

I dok ga fanovi serije pamte kao slatkog dječaka i u kasnijim sezonama kao zgodnog spasioca, Jeremy danas izgleda znatno drugačije, a gledatelji pišu i da ga nisu uopće prepoznali.

Ova serija i danas ima obožavatelje širom svijeta, a mnogi gledatelji ističu da je izreka "seks prodaje" (eng. sex sells) ono što je ovu seriju učinilo megapopularnom.