Nije se mogao suzdržati
95

Glumac iz serije "Baywatch" priznao da je mirisao prljave kupaće kostime svojih kolegica

D. J.
Foto: X
Foto: X
Zvijezde kultne serije "Baywatch" su se sastale u dokumentarnoj seriji "After Baywatch: Moment in the Sun", a među njima je bio i Jeremy Jackson koji je u spomenutoj seriji utjelovio Hobija.

Jackson je imao samo deset godina kada je primljen u glumačku postavu "Baywatcha", a glumio je sina Mitcha Buchannona. Cijelu svoju mladost proveo je na setu okružen sa seks simbolima kao što su Pamela Anderson ili Carmen Electra.

U dokumentarcu Jeremy priznaje da se nakon dugih dana snimanja "ušuljao" u prikolice svojih kolegica i mirisao njihove iznošene kupaće kostime, piše Page Six.

"Prolazak kroz pubertet u 'Baywatchu' bio je bolan", rekao je u dokumentarcu. "Bio sam premlad da spavam s djevojkama, ali dovoljno star da to želim", priznao je.

"Znao sam se ušuljati u ženske svlačionice nakon što su završile sa snimanjem i zgrabiti njihove prljave kupaće kostime i mirisati ih" , kazao je.

Glumica Nicole Eggert bila mu je posebna.

Inače, glumac se drogirao tijekom svoje posljednje godine u seriji i na kraju postao ovisan o kristalnom metamfetaminu.

"Sjećam se da je David Hasselhoff jednom rekao: 'Pušiš li travu ili nešto slično?' I pomislio sam: 'Isuse, oni misle da pušim travu?' Nikada im nisam mogao reći istinu. Što bi oni mislili?'"

Posljednje godine emitiranja serije, 1999., uhićen je zbog kaznenih djela povezanih s drogom. Proveo je 90 dana u zatvoru, a zatim je i primljen na rehabilitaciju. "Život mi je prošao kroz ruke poput pijeska", kaže Jeremy.

Godine 2005. uhićen je zbog laboratorija za proizvodnju metamfetamina u svom domu. Ponovno je zatvoren 2015. nakon što je navodno izbo muškarca u Los Angelesu.

Danas se okrenuo zdravom načinu života. Navodi da je praktičar transformativnog disanja, osobni trener i meditacijski iscjelitelj.