Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Franca Lehara bi svakako trebala biti pjesacka zona/zelena povrsina.
Ovo je već nešto, samo nadograđujte..Svake godine bilo isto..
Ne vjerujem joji dok se ne odredi prema Srebrenici i Gazi! Do tada bojkot! Ahmed Imamović ih je sve raskrinkao!
To što je Jovan Marjanović odrastao u Izraelu, daje mu i dodatnu obavezu da se odredi prema genocidu u Gazi.
Kasarna Rajlovac
Što brišete komentare?
Hoće li mu doć "drug" iz Beograda, Galeb Agelast?
Pustinjska Lisica
hoce le Jovan ponovo u srce Sarajeve promovisati mu radikalnu bracu preko Drine?
Nisu njegova braca preko Drine, raspitaj se.
@Wili Slabo ti poznaješ historiju. Sarajevo je nastalo za vrijeme Turaka, osnivač je Isa, Husrev najveći graditelj, nije nikakav Milan ili Jovan. Vrhbosna prije Turaka se prostirala na području Brezze i Vogošće, a ne ovdašnjim dijelom grada.
Zašto brišete komentar o Jovanu i Srebrenici? Ništa ružno nije bilo :(
Hoće li biti kakve revitalizacije heroja????? kao prošle godine? Za nas napaćene porezne obveznike od kojih živite? Pitam samo da znam šta nas čeka, da se pripremimo!
Mirni budite kritičari svega i svacega, SFF zivi godinama i to je kulturni svijetski događaj, pa neka malo i lokacijskih i drugih inovacija
SFF kao i Berlin i Cannes poslušno izbjegava temu genocid u Gazi.
Hahahah trenutno pise da ima 21 komentar na clanak, a samo 10 vidljivo za citanje. U prevodu obrisano je vise od pola. Pametnom dosta
Ima li kakvih filmova za eredep
Sretno!