Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide neki lagani balkon ,stepenice nesto slicno....
putin ne daje prostora lgbtq+ mutiranim ljudima. Tako treba
Ma super sto je legendaran.😁 Sto se tice diktature, kao sto neko rece Merkelova je bila na vlasti skoro 20 godina pa nista a da ne govorim o tome da su oni koji su ziveli u vreme diktatora Tita ziveli mnogo bolje nego mi danas i vreme pljacke i rasula, pardon
Haha
Bilo je jos diktatora i svi na kraju zavrsise neslavno.
Željom amerike ✌️
@jack bauer pa ne moras mi objasnjavati koliko traje jedan mandat, nego ti ocito nisi shvatio da sam mislio na to da nakon 4 godine objektivno mozes pasti sa vlasti. znaci, ucio si vladati 4 godine i taman kad si se uhodao, mozes izgubit izbore. pa to je ocigledni debilizam
e cuj
Mislis da je nama sa Šmitom drugacije?
Gospodine, naručili ste čaj? 👀
Tip koji već decenijama ne živi u Rusiji jer izbjegava da plati porez u istoj ne može biti ozbiljan kad priča o ovim stvarima niti ga bilo ko zdravog razuma može shvatiti ozbiljno. Ovo je isto kad bošnjo iz dojčlanda priča kakva je u bosni situacija ili još gore, kad bošnjo u americi ubjeđuje ljude da je u Bosni ratno stanje još uvijek.
nema niko gori od autosovinista i izdajnika.
@thephobians Ne tvrdim da je ovaj lik to, ali budimo realni, lako je pišati po drugom iz sigurnosti treće zemlje. Daj da vidimo te velike obožavatelje rusije i mrzitelje putina da to urade u rusiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MA NIIIIJEEEE, eeee jesi reko nesto sto bas niko ziv nezna.
Na faci mu vidis da odudara od klasicnih Putinovih pudlica. Dobro nam došao u grad prijatelju.
Dobrojutro. Manski..
moc tj vlast udari u glavu i samo istinski cvrsti ljudi, humanisti, postenjacine do srzi , ljudi koji su zadovoljni sa dovoljnim bez pohlepe jer i tako nece nista sa sobom ponijeti, joj se mogu oduprijeti a ti su rijetki
Imaš dva mandata na čelu države kao u svim normalnim državama na svijetu. Gdje god nije tako to je klasična diktatura i tu se sva priča završava.
kad je angela merkel na vlasti skoro 20 godina onda je to "stabilnost" a kad je putin 20 god na vlasti onda je to "diktatura". ps- 4 godine su premalo, to potrosis samo da se uhodas. kad si vec naucio vladati, ides van. debilizam. dobrog lidera ne treba vremenski ogranicavati. zamisli da to postoji u biznisu ili sportu- dodjes u real i kazu ti "imas 2 godine a nakon tog moras ici".
Mogao bi i Bakir još jedno 20 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prijateljski onako...cuvaj se balkona, propuha na balkonu i ne kupuj banane...i ne pij nista