Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je reći mjuzikl, najomraženiji filmski žanr. Uz to očito i loš. Ali upropastiti onakav prvi dio sa ovim bespotrebnim nastavkom i zaslužuje da odu koju stotinu milona u minus.
pa cim je mjuzikl .... a fora blockbuster lika popularne trilogije.... logicno da ce biti sranje... treba biti akcija i psihologija a ne neki ples i kojekakve gluposti
Treba da snimaju BATMANA sa svim likovima ovim negativnim kao i prije.A ne sad ima PINGVIN zasebno,ima Joker zasebno,ima ona plava blentava zasebno.Mi te Likove simpatisemo radi BATMANA i treba vratit BATMANA NA EKRANE GDJE RASTURA OVE NEGATIVCE
Iskreno ni prvi dio nisam ofgledao do kraja ....toliko mi je glup film bio i ne znam po cemu je on privukao toliku paznju....iskreno mislim da je to samo marketing tako da je drugi dio u stvari pokazao koliko je valjao i prvi dio .....REALNO !!
Bas tako druze. Film koji propagira mentalnu bolest, jos je i glorificira trazeci empatiju gledaoca. Ma daj...
A ne kontam šta u ovom filmu vrijedi milijardu dolara uložit da bi snimio Lady Žabu kako kreči
Narodu pun k holivuda
Čim sam čuo da je mjuzikl i da glumi dotična, odlučiom sam zadržati svoji 30 maraka u džepu.
Amerima samo koliko je potroseno koliko je zaradjeno, o umjetnickoj vrijednosti filma ni rijeci, zato i ne valja
Odron.
Film propao u trenutku kad su objavili da ce biti mjuzikl...
Ameri zauzeti izborima u BiH, ko će ić u kino
Je li se ovo Seka bacila u glumačke vode?
Bolje je da pišete kako Čapljina solidarise sa ostatkom Hercegovine uz koncert.
ma vec vidim da je njesra