Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima jedno staro pravilo: go woke, go broke..
Sta ti znaci to?
nije jer zivimo u izopacenim vrijednostima .. sto izopacenije veca je podrska
Kupiće ih Musk, pa onda neće biti woke ;)
Gal Gadot.... ona i samo ona...
Ako Rachel Zegler može biti Snjeguljica onda i Idris Elba može biti Tarzan, Chris Hemsworth može biti Zlatokosa, a Gal Gadot može biti Aladin.
Treba spomenuti i redatelja. Covjek je uradio slab posao na Amazing Spiderman filmovima, inace slabi uradci. Ako filmske kuce budu udovoljavale raznim misljenjima dobar film ikad vise zdravo...
ukinute i snjeg diskriminirajuci je...
Snowblack
Naziv filma je Snjeguljica a ne Cokoladica
eno i patuljci izgorili na suncu
Kompletan Disney treba ugasiti. Drustvena i socioloska kuga 20. i 21. vijeka
Gal je bolja 10x
mogul ja glumiti martin luter kinga onda?
Šta vam je woke, navoukam vas?
Bijelo u prici simbolise cistocu karaktera, a ne boju koze. Svako ko vidi problem u glumici, rasista je. Individualizam je ime novog poretka, svidjalo se to nekome ili ne.
hajde bgt citav svijet vjeruje da je isus bijelac a nije nikako to mogao biti, sta fali pored toga kad kazu kosa crna ko ebanovina misli se stetne utjecaje s vana, klimatske promjene itd rezonujes ko pentium -1
a sta onda simbolise necistocu karaktera?
Neki dan je Sony ugasio igricu koju je pravio taj neki studio, a igrica je skroz bila "woke". 8 godina rada i truda, 125 miliona dolara niz vodu baceno. Poenta je da se ovi svi zajedno trebaju prestati glupirati.
Snow white, ili na naski Snjeguljica je napisana od strane Jacoba Grimm-a i njemacka je bajka. Uvreda bi po meni bilo da neka tamo nacija svojata nesto moje i kroji kako zeli ne bi li zadovoljila te neke nove generacije koje sve svoje u glavi nisu.
Sta znaci to woke?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Snow white a nije bijela hahaha, pa jesu li normalni. Ovo se nece u mojoj kuci gledati.