Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve sa netflixa je woke s h r a n j e
tesko njesra
ODRON FILM, ZA RTD
Ni glave ni repa. dramaturgija, nula!
pola stvari sa netflixa ne mozes gledati 6 min koliko je gluma losa. Trenutno gledam Mindhunter, gluma srednja zalost ali dobra tematika i zanimljiv
Sta znaci ocjena 79% pitanje za klix novinara koji je pisao clanak? Mozel neko objasnjenje u vidu clanka. BTW danasnje ocjene ne znace nista s obzirom na publiku koja gleda i ocjenjuje tako da filmovi poput ovog imaju iste ili priblizno iste ocjene kao neke remed djela Holivuda :D
nesto kao Rambo 1
Sta je ovo rocky I rock movie u glavnom.plus policija I crnac Koji gluposti
Vrhunski osjećaj je istjerati pravdu do kraja, ali nažalost u stvarnosti obično pobijede negativci.
jel ti fakat dobar film...ovo je na novou proajecnog rtd amerikanca
Cini mi se The Rock je imao slican film kad se vraca u rodni grad il tako nesto pa pomlati i jarane i familiju i sve jer su korumpirani.. Mada i ovo je odlicno kakvih je izaslo u zadnje vrijeme.
LOS FILM
Njasre film.. Nema veze nikakve
Hoćete dobar film, gledajte filmove 90ih, 2000ih pa sve do unazad 5 godina. Ja sam neko ko 2X i 3X može isti film odgledati sa istim ushićenjem.
losi filmovi moraju da se reklamiraju. ovo fantazija neka lika morali u 3d da pada sa bicikla LOL
Gledao i rijetko odlican film.
gledao i bezveze film
Dobra akcija.