Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Film je dobio jadnu ocjenu 5.5 na IMDb, sto u prevodu znaci - ne gubite vrijeme na gledanje, kao i na citanje teksta o ovom neuspjehu.
Ja sam ga pregledao i nije cemu. Po meni i jeste ta ocjena ali generalno vise ne pratim ocjene na Imdb-u jer odavno nisu mjerodavni i vise ih niko ne uzima za ozbiljno. Rotten Tomatoes je sada mjesto broj 1 gdje mozes da dobijes pravu recenziju filma.
Ludi cuckold
Uvod u film dobar , razvoj radnje dobar , ali kasnije zapetljali haos . Kraj filma klasično glup kao u 90% filmova novije generacije , tačnije kraj praktično u pola radnje filma.
Gledao sam film i poprilično je bolestan
Novi pojam mazohizma je ovaj film. Mazohista je lik u filmu koji trpi sve to. Mazohista sam i ja kao gledatelj koji se natjerao gledati ovo smeće od filma.
Procitas sinopsis, pregledas trailer, vidis o cemu je film i odlucis da li ga gledati ili ne. Bar je osnovno u traileru prikazano.
Nako film, ne razradjen..
I the Last Seduction sa Fiorentino je odličan...
@KillerClownOnTape Dobar je taj Wild Things sjecam ga se pravi erotski triler. Ima i drugi dio samo ne glumi Neve Campbell.
Vrtio mi se ovaj film prije neki dan pred očima, ko što se vijesti vrte ... nisam dugo zadrzao pogled ni kad se guze, eto koliko je interesantan.
Pogledaj ovaj film sto je ovaj KillerC. napisao dole u komentaru da vidis sta je filmcina.
I usually skip this part
Uvijek se radujem Inesinim recenzijama! U srž!
Ona je vrlo interesantna.