Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ode jedna lijepa generacija ostadose ovi
Ostaj upamcen legendo.
Jovana Jeremić. Legenda
A Prle i Tihi?
Odlaze dobri stari glumci, žalosno. Na sreću rađaju se i novi isto tako dobri. Svako vreme ima svoje kvalitete...
Koji su to novi dobri glumci. De barem jednog navedi koji moze stati uz Surdu, Gidru
Legende ne umiru , slava mu i hvala za sve
Bio dobar scenarist, serijal "otpisani" mi bio najbolji, Tihi , Prle i ekipa porokase sve svabe, mada za vrijeme okupcije BG ustvarnosti su pog.Nula samo dvojica svaba, jedan u potrazi za hranom ispred bolnice , a drugog dok je raznosio neku postu, a mako ga je izvjesni ilegalac Radosav Cosic ;)
legenda!bio je i ostace upamcen po perfektnim djelima.
lahka ti zemlja.
rip legendo
Otpisani su stvorili dojam kod generacija da su Srbi borili protiv Nijemaca. Za 4 godine okupacije Beograda, kojeg je osvojio poručnik Klingeberg sa 12 pijanih Nijemaca, poginula su ukupno 2 Njemačka vojnika u saobraćajnoj nesreći. Lili Marlen je postala popularna pjesma zahvaljujući emitiranju iz Bgd.
rece potomak U.. hr cvijeca
Ja sam potomak komunjara antifašista.
RIP
Hvala na svemu