Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi snimaju serije i ne kmece kako treba ukinuti finansiranje i to rade velike, historijske projekte, a kod nas se ne radi nista, zavrnuta pipa i jos kazu da ne treba ni ulagati u to, bravo, hajmo samo tudje gledati
ODLIČAN izbor glavnog glumca. Andrić kao književnik ko ima pravo nešta da kaže, ivo kao čovjek? Ako Branko Ćopić za nekog kaže da je zao i ohol, branji sve vjerujem.
Tihomir Stanic je fenomenalan glumac, Selma je isto tako fenomenalna. Ivo je bio knjizevni genije. Ovo bi trebala biti zanimljiva serija.
Selma jedina prava glumica u BiH. Prvakinja s razlogom!
Ivo Andric je bio bosnjak.
Jugosloven.
Lik proveo mlade dane u Sarajevu sanjajuci jugoslovenstvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolji zivot u EX yu, Lud zbunjen normalan u BiH poslije raspada bivse drzave! to su jedine dvije serije vrijedne spomena do sada...
Onda nisi gledao Sivi Dom.
Vratice se rode je jedna od najboljih serija ikad snimljenih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)