Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce pare iz budzeta. nek naprave nesto vrijedno spomena i zarade pare. trebamo jos alisu cajic placati iz budzeta.
Nema više izvlačenja i otimanja naših narodnih, pretplatničkih para za privatne projekte odabranih SDA reditelja i filmadžija. Što bi pretplatnici pored užasne usluge BH telecoma i drugih državnih kompanija plaćao vaše filmove?!
Jel' mislis da pola ovih potpisnika nisu napravili nesto vrijedno. Da se ne lazemo za ovu naciju nije kultura!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Skoro bio članak o tome kako ste krčmili dobijeni novac iz budžetani imate obraza žaliti se. Treba izgleda još novca dati pa još filmova da NE snimite. Najgore od svega, 10 godina niste nešyo što se može nazvati filmok izbacili. Usput, nikšić je taraba i više je za seosku zadrugu nego premijera
Trojka je čitavo vrijeme trubila kako su zeleni uništili kulturu ja očekivao od njih kad dođu na vlast Kulturne događaje predstave muzičke spektakle a dobili Severinu za Novu godinu hahahaha
Svaki od ovih na slici nije silazio sa FaceTv dok nisu eobro popljuvali Novalica, sta je sad gospodo? Pravicete vi Novalica od blata
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zamislitr Njivu na nekoj kulturnoj predstavi -manifestaciji?
Po komentarima bolje izgleda dati pare Dodiku i Čoviću kako im Trojka sve dade nego za filmove Oskarovaca, dobitnike Zlatnog Medvjeda isl. i onda se guraju u nekakav kvazi FGR.
Snimaj Kotlinu i Kasabu PART 2
Uloziti u film ili pokloniti direktno lovu ovim vjecnim budzetlijama, vjerujte mi isto je. Cisti primjer uvazenog ari mata ari, jel se sta postiglo. BAS NISTA.
U kulturu treba ulagati pogotovu u film jer nam bolje predstavljaju zemlju od svih Ambasadora širom svijeta! Treba ulagati i u sport recimo košarku i plivanje malo više
Vidi ovih, među njima oni koji su 1996 dobili pare da snime filmove. Ni para ni filmova.Od tad do danas, snimljeno 4 nastavka Gospodara prstenova, tri Betmena, tri Spiderman-a itd.
Ima toliko kvalitetnih filmova i produkcija u svijetu, i koji zarađuju milione na blagajnama. Zašto bi, još ovako podijeljena, država finansirala filmove koji ne mogu ni sebe otplatiti, a kamoli zaraditi? Pare se mogu potrošiti na milion načina, a samo na nekoliko zaraditi...
Trojka hoće por.ice
Zamislitr Njivu na nekoj kulturnoj manifestaciji?
Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da Konaković, Nikšić i Forto imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove, i udruženja koja su njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali. Katrel politika.
700 miliona Eura su trojkaši dali Dodiku i Čoviću, a nijedan bitan projekat u USK, TK, ZE-DO, SBK Kantone i onda lažu šta su izdali. Izdali su trojkaši sve i predali interese BiH njenim protivnicima u zamjenu za njihove fotelje. Sve će oni izdati samo da ostanu u vlasti do 2026.godine, jer znaju da posle toga neće ih biti na mapi idu na smetljište Istorije kao i SBB. Kartel politika opasna po interese države BiH.
kad snimite film o velezu-biće paraaa
Ne vjerujem da ću više ikada pogledati film snimljen na temu domaceg rata. Apsolvirali smo sta nam se dogodilo, uspjesno i trajno smo etiketirali počinitelja i ja bih na tu temu zavrsio . Serije pa i filmovi koji mi "pokazuju/ukazuju" na to kako svi zajedno mozemo ili ne mozemo zivjeti na balkanu su mi ponizavajući. Inace prica o suzivotu i zajednistvu koja se promoviše kao i "mirni raznlaz" su mi degutantni.
Nismo još završili temu rata dok ne raskrinkamo do gole kože ulogu alije i kasnije sina bakira! Njih moramo odvojiti od naše borbe jer vidim da ih mnogi još svrstavaju u probosanske patriote jer bez njih četnici i ustaše ne bi imali ovoliko uspjeha u razbijanju BiH a sa druge strane bili smo spremni na udar sa te strane ali ne i iz nutra!
Zna se dobro ko je FGR u Sarajevu, ovi mekinjaši to nisu nikad bili, a ne može im niko pomoći da to postanu... SFF je najveće zlo za kinematografiju. Dobro je Faćo reko, "ko vašar u Rogatici"...
kako rekosmo ono Jasmila, radi se o kasabizaciji. Ko bi rekao da će se "drumovi poželjeti SDAovaca" ....