Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo : Asja, glavna junakinja/Jelena Kordic/ u filmu ima 45 godina.Zoran, izvrsni Osmanovic koga na zapadu porede sa vrhunskim, svjetskim interpretima, 46. Mitevska je divna osoba, nadarena i jednostavna, sto se probila u red najuspjesnijih, starokontinetalnih umjetnica. Tataragic je jedna uobrazena, ogranicena i tasta bezveznica. Na srecu, rediteljica vise ne radi sa njom.Labina je super.
Niste,vi se prodajete politicarima.Imamo primjere:Danis Tanovic,Jasmila Zbanic,Enis Bedlagic,Izudin Bajrovic,Pjer Zalica i svi ostsli “ nazovi” muzicari