Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Htjeli Ruskinju, ali ih bilo strah ruske reakcije, pa vele Ukrajinku ćemo. Na kraju će morati naći Srpkinju.
🤣🤣🤣 da ne bude kakva Mukelefa Muki, što voli tuki☝
dobre iebulje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kazu popularna serija. Jeste ali vjerovatno u teen populaciji. Mislim da niko ozbiljan to ne gleda.
Serija prikazuje staru Luteciju/izvorno ime grada/, kao na razglednici. Nista nije autehnicno. Odjeca koju junakinje nose je daleko od pariske mode i nacina nosenja. Prica budalasta i skroz izmisljena. Nije ni karikatura nego ostvarivanje necijih zamisljanja o gradu koji ne poznaje. Istinski promasaj!
Ma zna se po čemu su Ukrajinke poznate jjoj
Najljepse djevojke, ako ne brojimo Srpkinje, su Ukrajinke i Ruskinje.
Ne razumijem o ćemu govoriš, prićaj bozonski!!!!!!
Sa koje strane?
da, totalno su to zeznuli... trebala je glumiti poljakinju a ne ukrainku....
ono sto je interesantno ima scena sa modelom plavusom Srpkinjom koja gola seta preko mosta i niko se ne buni. By the way Lily Jane Collins koja glumi Emily je kcerka cuvenog Phill Colinsa sto je meni bilo interesantno. Serija nije sad GOT ali nije ni lose da se mozak odmori od raznih svakodnevnih gluposti.
ovo samo glupe i neobrazovane tzv emancipovane zene mogu gledati. Kao i Seks i Grad. Smece od serije a ne bi me i zacudilo da namjerno pokusavaju bti kontrovorzni ne bi li privukli paznju. Izgleda da im to i uspjeva jer ko bi drugacije i cuo za ovo smece
Kod nas bi je predstavili isključivo kao kuravelu.
Nisu nista ni pogrijesili, Ukrajinic prodane duše, naguzuju se Americi vec godinama, fuj.
Kakve obrveeee ima ova glumica 🥵😍
Ljudi ne vjeruju u propagandu i bog. Propaganda je najveće oruzije modernog doba