Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mama, babo, tetka i striko
Normalno je da u naseljenom mjestu - grbavica, hrasno, pofalici, u nekom evropskom gradu u nedjelju navece, u 00:00 drma teka verzija techna za narkice? Time se priblizavamo eu vrijednostima stvarno?! Nisam znao da tamo ne rade ponedjeljkom.
smirite se, garden bolji nego ikad
gdje su te munje po sff
kimka ti se u stau o veliki gore
nije SDA haha
Kad emituju drugu sezonu Kotline na tvu?
Timur? Jel on iz Mongolije?
Cuo sam dosta pohvala na racun ove serije Komar a i sama tematika je po mom skromnom misljenj top i nesto novo kod nas. I Fedja je fali i kaze da je ono totalno drugacija i da su svi odusevljeni. Jedva cekam taj kraj godine i premijeru na MYTV.
Dje je moj drug Marfij, Palmer je bio redovan gost, navodni umjetnik, Gabriel Escobar uvijek nalazio bijele izgovore ;)
Btw. doduse i glumci traze cesto bijele izgovore, sve to ide preko jedne strane ambasade u Bosni, a nisu braca Iranci ;)