Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima nešto što se zove zaštićeni pejzaž, zaštićeni pogled, zaštićeno područje. Ko je i zašto dozvolio bili kakvu ploču (koliko god ona mala ili velika bila) koja na bilo koji način smeta pogledu na Vijećnicu sa ove lokacije?
@archi_a Sta reci, koju poruku poslati...kad su pogled na tabiji ubili sa onom nekom kafanicom, onda sve mozemo ocekivati. Ako ste obtratil paznju na snimanje dronom sa tabije, najpoznatiji pogled Sarajava, ono je stavilo neku kafanu/supu i to stoji tako i dalje. Oitam se ima li iko pametan bar sekundu u ovom gradu, sa osjcajem za "naše", jer dosta stvari se radi nakaradno u Sa.
Nakaradna ploča, neko uzeo dobru lovu.
Jao koji uzas i improvizacija
sagle Jagodi uskih tola Hahaha
Hahahha dok drugi gradovi dobijaji Evropske titule Grad Kulture u Sarajevu se redaju ploce, maskote i ukrasi. Nesposobni i podobni dovode do tog da sami sebe pljescemo. Grad je postao parada nesposobnih snobova. Podjele Baklava i Cevapa. Kad je zadnji put snimljen film pa i dokumentarac. Kad je neki poznato redatelj van SFF krocio u Sarajevo. Nikad. Nema lokacije u Istanbulu gdje nisu snimane njihove serije. Bogastvo su stekli sa serijama. A sta je sa ovom kasabom.
Sad se ceka priznanje Srbijancima za Zvezde granda i rijaliti kao Blaga evropske kulture. :)
Sta mi sebi dopustamo? Da se ta filmska akademija besplatno reklamira na carsiji i to zauvijek. A mi od toga nemamo apsolutno nikakve koristi. Da ne povjerujes kako sebe ne respektujemo i pravimo naivnim i jegtinim
Ne budi glasno gl.q/a. Njima potrebna reklama?? Sta sam upravo procitala hahah
benjamina vrati onaj dijamant na carsiju bar dok traje sff da stranci vide gdje su dosli
gledaj ministra, doso ko semir osmanagic
visual pollution
maknite to ne brukajte se,mogli ste na ulaz u vijecnicu stavit
Da li je istina da Uka jos mati kupa?
Ovakva ploča siva ovog dizajnda DA STOJI OVDJE ISPRED OVAKVE VIJECNICE?? Šta je sa ovom upravom, trojkom i dozvolama? Samo redaju, postavljaju, bista ni sa čim!!!
Dobro su naši stari pjevali Sarajevo će biti, sve drugo će proći
A đe je benđamina?!
vjerovatno dijeli promotivni materijal za sff
postavljaju ploču nekakvi političarčići i glumci slikaju se snimaju novinari misli da imaju neku fenomenalnu vijest a sebi uzimaju pare koje narod kroz poreze daje