Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje jedino doktor Grgec poznat ostalo poznati jedino u svom komsiluku
Kad liku na ringišpilu u Čevljanovićima ispadne trbuh,to je seljakluk,krkanluk i bljak.Kad neka tamo glumica na crvenom tepihu pokaže svoj trbuh to je fensi.Je li baš?
Sve sami šljam
Mene je iskreno stid ovakvih primitivnih, nepismenih, krkanskih i papanskih komentara! Ogavno je citati ove primitivne komentare! Dno dna, seljakluk zesci! Bojim se da nam nema pomoci od ovih primitivnih papaka! Sta papaka? Papancina!
Bez uvrede al izgleda dosadno
ima li deena ? Sa frajerom ?
Kugla ima bolju dojku od Emele.
Evo i ja se ibretim kako je ovoliko glumackog "talenta" uspjelo stati u prostoriju...
..bizovna ova så tetovazom na sl.7
e jbga onda ako si toliko zglajzo da ti je bilo koja od njih jbzvna🙄
Zonu pratim neko vrijeme - Amili svaka čast što je uspjela naše ljude uspješno uvezati sa svijetom. Samo mi je žao što se među glumcima i glumicama kod nas nikad nije razvio sindikat da se napokon za svoja radnička prava zalažu… kamo sreće da se ljudi udruže, a ne popljuju u međusobnom klanju za komad hljeba…
Koja je to agencija, cim se bave ?? Ja sam ovdje na skoro 50 slika, jedino prepoznao Almira Kurta Kuglu.
Ucini mi se Puff u Frankfurtu kad ono talent agencija...
Zaista je ovo uspjesna organizacija. nisu man dugo vidio veci uspjeh u prikupljanju vecih , nakarada i pacenika na jednome mjestu. Fali im pokoji… Ali vjerujem da se svi “muskarci” poznaju na biblijski nacin
joj šta je ovo vako sve žgoljavo... najveću sisu ima Kugla :)