Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Serbedzija u stranim filmovima stalno glumi ruske mafijase i napadace! U koliko tv serija, nase izbjeglice tumace Francuzi, Holandjani, Irci, Amerikanci! Jel Aliju glumio turski glumac, sto blage veze nema sa njim. Bolje da interpretira Karadjordja. Ovaj je bio crn i gojazan!
Religija je opijum za narod, Bog ne postoji, sve je dizjnirano u svrhu manipulacije sirokih narodnih masa. Kao i svaki drugi politicki sistem osmisljen radi kontrole nepismenog stanovnistva.
pa i komunizam je bio religija.. ono sto su hodze i popovi bili.. tito je pravio svoje svestenstvo.. profesore marksizma.. o robe, nema ti mrdat.. uvijek ces biti pod necijom kapom
jedini nacin da se oslobodis je da naucis disciplinu gospodara.. i da ovladas sam sobom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)