Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošten naslov filma
Za dilere
Treba napraviti razliku između medicinski čistog kanabisa i ''našpricanog'' ulja. Mahirov dealer je čovjek sada već u 50im godinama koji u tome nije zbog novca, nego zaista gleda da uveze kvalitet (jedan fun fact). U BiH više nema takvih. Medicinski kanabis treba distribuirati zdravstvo, a ne svako svakome ispod ruke.
Treba legalizirati travu i prodaju sexa. Narod bi bio manje nervozan i manje raka prostate
Jednostavan zakon: Legalizacija + dozvoliti jednu biljku ali očiglednom nekome ne odgovara da se legalizuje .Svaka pametna država je legazirala samo mi gledamo gdje ćemo šta u krast i kako ukrast!
Legalizovati treba i skloniti vise tu stigmu iz drustva. Nesto sto lijeci rak ne moze biti opasno. Pustite narod neka bude zdrav.
Hoćeš da kažeš da medicinski kanabis liječi četvrti stadij raka prostate?
Vlada Kantona Sarajevo nema novca za radionicu za djecu sa posebnim potrebama. Nemaju novca za zdravstvene radnike. Nemaju novca za prosvjetne radnike. Ali imaju novca da finansiraju GOLF, da bogati i djeca bogatih ne plaćaju punu cijenu bavljenja ovim elitističkim sportom.