Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sinonim ljepote u Yugoslaviji hahahaha ma lijep ko Alen Delon
Zato sto tada nije bilo ,,RILKANA,,daidze iz vize za budućnost
Lijep k'o Alen Delon
R.I.P. Bio je pojam. Zvijezda! I ostat ce zvijezda neugaslog sjaja, simbol jednog vremena, daleko ljepseg nego sad.
Je li to onaj iz križaljke?
U 89. godini, ne znate osnovnu matematiku. Da je živio do novembra, napunio bio 89, dakle, umro je u 89. godini. Analfabete ste, ukoliko znate šta to znači.
Cuj legenda...hahha...volio kockati, pristalica ekstreminih desnicara, ksenofob, volio tudje zene, nije priznao vanbracno dijete, kriminalcima se druzijo, orgijo se ( i ako je to licni izbor)...ali na Balkanu legenda zato sto je znao glumiti i sto je bio zgodan. Al nam je standard i pamet boze sacuvaj.
Zvuči kao prosječni francuz
Kada prodjem selom, misle Alain Delon
Gdje će biti ukopan?na Vlakovu?
Neka ti je laka zemlja lafe
Amin,E. cuj Lafe
Pročitajte knjigu "gorila" dušana savkovića. Perverzije oko delona I svi njegovi tjelohranitelji iz bivše sfrj. Nećete se pokajati.
Stari mi dao ime po njemu
po njjemu sam dobio ime, nadajući se da ću biti nešto u životu .
Djeca i pas objavljuju smrt njihovog oca...
Alija Diolen i Krik Naglas
hahahahaha
Blejk ima cerku zvanu Felon, jedan zenski Alen Delon...
R.I.P. Legendo
Lwgenda nad legendama.