Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vas talenat sigurno ne bi prošao nezapaženo da ste snimili nesto vrijedno pomena. Gledam prosle godine onaj njen film Ekskurzija i mislim se koja sam ja budala, 2 sata života bacio u nepovrat! Jedino je Danis postigao eto kao neki uspjeh sa 2/3 filma, iako je veoma nekonzistentan i vecina filmova na isti kalup, blagi i dosadni! Gledam one slike sa tepiha, glumca mi jednog nemamo da valja da kazes da je trazen i rođen za taj posao koji je vjerujte mi iznimno težak.
To je to. Nažalost. Filmovi negledljivi. Serije začuđujuće loše. Jedino sto bi izdvojio je Kotlina koju nose glumci. Sve ostalo amaterizam.
Jarane dobri smo ni ako uzmes u obzir da smo zenlja sa 3,5 miliona ljudi. A filmdka industrija je koncentrisana samo u sarajevu!?
pa nece vam valjda ova siromasna i korumpirana drzava placati serije i glumce, nije ovo titino doba, ovdje su na grbaci drzave samo politicari
Standardno nasi filmovi, od toliko legendi i mitologija, izvuce se ono najgore od nasih i to se prezentuje. Mani se hedonizma, od toga ljudi propadaju.
Gubitak je što ste godinama stvorili sliku kroz razno- razne serije o glupom bosancu da se u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji imaju čemu smijati. To je nepopravljiva šteta
Gledanje serijanje gubljenje vremena svakako. Nista ne gubimo,samo smo na dobitku. Gubite vi koji se finansirate od nasih poreza. Ima boljih nacina da se novac upotrijebi.
100%
Reci to pretiloj vecini koja je navucena na zadruge i reality-e kao na crack
Dala vam je sda sve-pljuvali ste je, trazili ste trojku sve su vam uzeli-neka vam
Svugdje u svijetu se filmovi i serije finansiraju privatno. Drzava i ako ucestvuje, ucestvuje jako malo. Pratite trendove. Niste htjeli da radite og 08-17 h, znali ste da je vasa profesija rizik.
Ne lupaj, upravo je suprotno, finansiraju se od drzavnih sredstava, pogledaj srbiju i hrvatsku ne treba dalje ici, od privatnih para se finansira jedino u Holivudu gdje se od tog zaradjuje basnoslovno jer je to tamo biznis
Hyper produkcija serija u svijetu cak su i filmsku industriju povalili a ona o odumiranju...jeste kod nas ali u nas umire sve kultura sport umjetnost zarad pametnih glasaca i vlasti...
Hitna sjednica zakazana za 4. septembar: Trojka i HDZ mijenjaju zakone da omoguće Čoviću preuzimanje FUP-a!
To je prevaziđeno,kao LP plopče
To je prevaziđeno,kao LP plopče
Uno, napišite dobru seriju i financirat će neko.
Toliko su dobre serije da prvi puta sada čujem za njih u ovom članku. A meni od plate uzima porez za ove nehljebe.
Samo da niste zloupotrijebili taj projekat ne bi se prekinuo, nego odmah daj sve meni, pare i projekte pokupilo par ljudi, i to lose projekte tipa Princ iz Eleja i ostale nebuloze
Eno sud u Splitu odbio pritvor Zoranu Galicu. Sta smo dobili. Dobili smo hdz strukture koje ce nakon pljackanja javnog novca, pobjeci u Hrvatsku. I nikom nista.