Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E i ovo je Bosna i Hercegovina
Ovaj festival je nepovratno narušio svoj integritet kada je dopustio da Mace i Pece slobodno marširaju crvenom ponjavom.
Smotra kompleksasaod crvenog tepiha pa da raje koja izlazi i jedva ceka ovaj dogadjaj. Valjda nisu nista drugo vidjeli pa im je ovo kraj svijeta. Da se bar ovaj dogadjaj svodi na kulturu, stvarno bih bio ponosan. Ali ovo se svodi na provod i lokanje do iznemoglostijadno!
Pa i jeste tako, sta fali provodu sa alkoholom?
Da, jako je loše sto raja izlazi i provodi se, pogotovo u ovom ljetnom periodu, bruka i sramota stvarno :)))))
Korida za sarajevsku kremu
Hocel bit sta za na belegiju?
Sve dobre ideje polaze od jednog čovjeka. Trebaš samo otići na sajtove Ministarstva, sve se raspada. Ali plata redovna i podebela
Od filmova gledam sami 18+, tako da sorry
Bio sam prošle godine u to vreme a ove malo ranije. Atmosfera odlična iali to je Sarajevo ipak drugačije od ostatka BiH. Dosta ima turista iz Srbije i drago mi je mada ovde ljudima smeta uspeh pa pljuju i ljude koji prodaju ćevape, pite i baklave. Neću nikoga reklamirati ali sve je super. Trebalo bi samo postaviti putokaz za nas iz Srbije da možemo posetiti spomen poginuloj deci Sarajeva(ja sam davno obišao) jer nemaju svest šta se sve dešavalo. Pozdrav Sarajevu.
Hvala Skaka za divni bosanski cilim
Pub festival, takmicenje ko ce vise popit
U gradu gdje si rodjen ako nemaš podobno ime svi su fini prema tebi al posao za lijeka nećeš dobit ista situacija BL i Mostar
ko te ba pita za ime i diplomu...nego iz koje si stranke...
Sta ce ti posao, trazi pare
Amin kiše sve se posuši od biljaka
Bravo Sarajevo!
Boga mi nije svačiji ponos..
regionalni centar kulture b l u da i ne mo ra la
Sta kažu ovi zeleni trojka je prodala i SFF hahah
Smiješan si. Uključi malo mozak, nemoj da ti drugi upravlja njim.
Zeleni su ga osnovali, održali sve ove godine. raspitaj se ko je Miro purivatra
prelijepo