Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Almin, ovakvi uspjesni ljudi sirom svijeta osim sto su se ostvarili i pomogli sebi, pomazu i imidzu Bosne i Hercegovine!
Mnogo mi je drago, ali istovremeno jako zao sto moras van svoje zemlje izaci da bi uspio. Ovde od uhljeba i razno raznih ubleha s kupljenim diplomama i stelom ne mozes.
Čestitke!
Čestitke!
Covjek je glavni producent ABC World News Tonight, dakle producent dnevnika a ne predsjednik ABC-a. Ne umanjujem uspjeh doticnog ali presented s lazima.
ABC prenosio olimpijadu u Sarajevu.
I brat mu je prekuco igricu na bhrt-u!!!
Čestitka majstore, da si na našoj tv našli bi ti manu ,bilo bi ta ćeš ti jarrrrane
Ameri rade šešest sati sedmično, firma i karijera važnija od svega, 10 dana godišnjeg i to ih sramota koristiti, djecu odgaja ulica, u dugovima su svi, kreda za stan, kuću, auto, itd. Ja ovdje ne vidim čestitke, da je moj rahmetli babo.
Gospodin nebi u BiH imao sanse ni u RTVZE a vani predsjednik giganta kao sto je ABC.
This is huge, sretno care
Godine 2003. pridružio se američkoj vojsci tokom invazije na Irak....
bas mi je iskreno drago
Ni u džep ni iz džepa.
Sve pohvale.. Nemoj samo bratovim stopama u privredni kriminal.
Lijepo je pročitati ovako lijepu vijest
Bravo za naseg Almina, samo mislim da je on rodom iz Trebinja a ne iz Sarajeva
Porijeklom iz Trebinja, rodom iz Sarajeva. Moze li tako?
Career humters. Gledam seriju Suits is nakon 4 sezone, iskreno? Zgadila mi se. Kapitaljizam? Najgore ropstvo do sada u historiji svijeta.
ABC News i objektivnost...?
Eto kao ti znaš engleski i gledaš ABC News
Niti jedna mainstream media nije objektivna, svi oni su u sluzbi Izraela.