Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima dobra epizoda dokumentarnog serijala na netflixu The Movies That Made Us koja se bavi ovim filmom. Meni jako interesantna i prepuna podataka koje nisam znao.
najbolji filmovi koje mozes gledat bez prijevoda rahat
Nije bozicni nego novogodišnji film. Inače slavim po hidzri hehe
Božićni je naravno uz Novu Godinu i ja sam Musliman ali mi je datum rodjenja kao i tvoj po ISUSOVOM VREMENU I KALENDARU,, !!!
a sine ti bas nagraiso
44 su mi godine i bukvalno ga gledam svake godine tamo negdje pred kraj iste. Jednostavno te vrati u djetinjstvo i ako nista osjecas se bezbrizno dok ga gledas. Ima svoju caroliju i nije cudo da je toliko popularan poslije evo skoro 35 godina.
nikoga ne zanima
leti na tiktok sad ce ti idol huda uzivo, nauci stagod pametno