Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki dan po dva clanka o Bredu, jel to neka zenska nova zaposlena na klixu, dici ce vam se parket koliko vlazi na Breda
Mulholland Drive, Eyes wide shut, No country for old man, Whiplash... ne mora ih niko gledati ali meni su neki od topova.
Dzaba sve Kreme I losioni,koza mu izgleda kao da mu je 79 godina.
Nije to tema clanka bila. Bas mi nisu jasni komentari malogradjana. Klix o jednom malogradjanin o drugom.
Slazem se sa Bradom s tim da Let iznad kukavicijeg gnjezda nije za siru publiku. Ima tu jos biblijskih filmova tipa Casablanke, Sve o Evi, Macka na vrucem limenom krovu, Iznenada proslo ljeto, Vertigo, Pogled u dvoriste, Tacno u podne, Prohujalo sa vihorom, Ubiti pticu rugalicu itd.
Kum je u svoje vrijeme bio veliki film. Danas je realno dosadan.
Nemere se swipeat na novi TikTok video poslje 15 sekundi, pa zato dosadan, jel?
Dosadan suštinski.
Fakat kad se ljudi naloze, de malo odvadite sa brad pitom.