Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je u filmu Margod hotel, zanimljiv film
Veoma mi je žao što čujem ovu vijest ali i drago što je doživjela duboku starost. Kao ljubitelj Harry Potter-a imala je veoma lijepu ulogu u filmovima i odglumila ju je fenomenalno. Bila je kao sporedna majka Harry-ju i brinula o njemu a malo ko to može pokazati na platnu. Omiljena scena mi je kada u zadnjem filmu oživi kipove vojnika na zidovima Hogwarts sa čarolijom "Piertotum Locomotor" i naredi im da rade svoju dužnost i štite Hogwarts od napada.
Ona je svaku ulogu odglumila sjajno. Steta sto je svjetku popularnost stekla tek sa Downton Abbey i Harry Potter-om. Preporucujem film "Soba sa pogledom" iz 1985.
Legenda Počivala u miru
malo je 90