Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on je glumac kao što mu je i brat političar,bljak...može imati pažnje u sarajevu jer laje na sopstvenu zemlju,eto,to je to,moj bane ,moj ....
Kao Bane, dobri sin, tih i miran, cist i fin, kao Bane, vaspitan i solidan i koristan.......
Nema privatnog pozorista u sklopu Beograda na vodi dzabaka? Neda Vucic... Nema vise ni stanova na Novom Beogradu za 12000 Eura i otplatom na 40 godina? Pa je Huan odlucio da postane revolucionar. Takve nepravde se ne mogu trpiti.
Ma ja treba uvijek imati rezervu u rukavu.kada vam skinu predstave sa repertuara u Srbiji vi fino u Bosnu.Može sve kod nas u Bosni.Joj ko vas ne zna skupo bi vas platio.
Kakav korektiv u kolektivu onih koji odvratno psuju, vrijeđaju druge, uvijek masni i prljavi. Iluzija je da oni mogu nešto promijeniti.
Plaćenici rade to, za šta su plaćeni...šta je tu čudno? Jadno je samo to, što već i profesionalni glumci ulaze u politiku...pa zar nije dosta glume? :-(
Ma i dva burazera Trifunović su defekti, nije ni njihovo maslo za ramazana. Pogotovo Sergej, nije sav svoj.
Ovi Vucicevi botovi ne miruju ni na jednom regionalnom portalu. Gledam neki dan, na blic-chetnik portalu, neki naslov kontra vucka, mislim da je bilo 22000 negativnih ocjena !!!! Zamislite vi s kojim mi vampirima imamo posla?! Kad ovo rade u svojoj drzavi, sta tek rade na ovim tzv. regionalnim portalima tipa index-klix (dodje na isto).
ovaj je normalan kakav mu je buraz ovom zavidim jer je milovao sise one bukve u hiljadarki bolje nego oskara uzet u ruke