Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije žvaka za seljaka tako i muzej za sda. Da je vjerski objekat napucali bi oni sa rasvjetom da blješti.
@mafijaSDAhdz1234 ima i toga doduse...ovdje uglavnom politika i dzamija ALI ni umjetnici ti nisu super divni krasni......nisu primitivci to postujem ali su neradnici i ljencine, a i dosta ih je ovisno o opijatima
@mafijaSDAhdz1234 pa zemaljski je bio zatvoren za vrijeme nermina niksica
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Početkom ovog vijeka ( 2001 g ) bio sam u Češkoj ( Prag , Mlada Boleslava , Brno ) i bio razočaran dosta sivoj slici ovih gradova . Moj domaćin u Boleslavi mi je objasnio da im je cilj razviti industriju , privući Volkswagen u Škodu , zaposliti građane i podići standard . Tada mu je plata bila oko 250 eura . Danas su plate u Škodi veče nego u VW-u , gradovi su uređeni , a Boleslava je od sive kasabe izrasla u vrlo lijep grad sa visokim standardom . A mi samo laprdamo .
... dosli divlji, otjerali pitome....
Da je nekako dovesti Austro-Ugarsku da ovo samo ispopravlja.
zivotu po sda verziji to ne treba... njima treba medij po kontrolom,treba im zatucana stoka, krkani, ovce, treba im turbo folk da narod uziva u uspjesima urlatora na zvijezdama granda, treba im seljober da se uvali u kredit za 42 kvadrata veliku dvosobnu minijaturu u konzervi do kraja zivota itd.
Bakireeeee!!!
Strasno
Ihh kakvi neboderi i trzni centri tu mogu stajati!!!
Nasi muzeji ce postati Bingi, Konzumi, Mercatori. Narod koji zaboravlja proslost nema buducnosti.
Zato ministri kulture imaju diskreciono pravo da dijele novce kojekakvim cajkama. Bolje da se zovu ministri nekulture
Nema para, fali limuzina političarima
Normalno, ministru je normalno da su mu na budzetu Fuad Backovic, Vanja Lisac, Hari Mata Hari i ostali umjetnici a nije bitno osigurati normalan i funkcionalan rad muzeja.
Muzej strave i uzas
Bas je njima stalo do toga haahahahahaH Da je kakvo auto kupiti kakve pausale spucat
Ovaj mentalitet je naslijedje starog sistema. Svi sjede u tim vlaznim podrumima i cekaju da im "nadlezni" pomognu, a svi znaju da imamo nesposobnjakovice u javnim institucijama. Mislim da bi se i uposleni u ovim institucijama trebali malo vise potruditi da naprave neku akciju i pozovu lokalne biznise i volontere da im pomognu sanirati neke od gorecih problema.
To im je i cilj, uništit sve tragove starosjedilaca Balkana a onda dovesti Semitske i Paštunske babune da nasele ovaj prostor!!! 👆
Vjerujem da bi u drugim zemljama radnici iz muzeja zagrnuli ruke i renovirali jednim dijelom sami muzej. Umjetnici su jako dobri moleri a ima ih u ovom muzeju a kod nas je uvijek ne piše mi u ugovoru da ja moram podići kantu za smeće