Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ne angažuju Fikreta malinu kao voditelja jer on je sposoban da vodi program,pravi pare a i njegovo znanje u poljoprivredi će dobro doći za zelene površine ispred pozorišta?! Tri u jedan kao one kahve!
Pa neka rade nesto za sto su ljudi voljni platiti. Ne kontam.
Pa normalno kad je i direktor pozorista SDA-ovac, Gdje ovoga dovodeso iz neke bosanske vukojebine.
1 Auto iz voznog parka..
Kultura je na staklenim nogama otkada su na vlasti SDA i HDZ lopovi!
@Gradjanin1973 @SadaoNakitumiyashi Evo javljaju se FGR komunjarice iz SDP/NS centrale sa standardnim komentarima u nadi da niko neće pročitati članak šta je uzrok propasti. Pa zbog Ccorone su pozorišta i comedy klubovi u New Yorku propali, grad prazan, američki komičari kažu da New York zbog Corone nikad neće više biti isti ali moraju se javiti FGR komunjarice i pisati o ilahijama i kasidama. Slab pokušaj FGR komunjarice.