Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik ništa teže od glavice kupusa nije podigao za života. Po cijeli dan na twitteru nešto palamudi i pametuje, poslije podne glumi režisera kad četvorka dođe na vlast da se ogrebe o budžet i tako.
Ovo je onaj pseudoljevicar sto je Biscane proglasio fasistima.
Sretno veliki umjetnice i covjece!
Cetvorka mora znati da Dino Mustafic i Pasovic im nisu mjerilo.Oni mozda vole tv. da komentarisu drustvena zbivanja ali u odnosu vlasti prema kulturi, institucijama a narocito kulturnim radnicima su nebitni.I ako vas oni savjetuju onda ste nadrljali.
Ukinuta je politizacija kulture jos 2016 .Cetvorka politiku u kulturi vraca na velika vrata.Ali vama to neodgovara jer jer ste vi upravo ceda politike. Vodis MESS godinama nikada nisi na radnom mjestu.Stalno neke odrone reziras po Sa i nedas priliku mladim reditelj.
Godinama ti i slicni upravljate procesima i stvarate klanove i virite iz zadnjece politike.Ti Dino prvo iz SDA pa iz DFa.Iz cije ces sada izviriti pitanje je lal misli.Camparine.
Od ovog fašiste se može očekivat samo neko teško patetično licemjerno sranje
Parazitstvo Treba imati poseban cip u glavi pa zivjeti ovako, citav zivot
ovo onaj što ne voli krajsnike
Zadnjih 30 godina se razvila pozitivna psihologija. Negativna psihologija ide u srž problema. Šta i kad otkriješ uzrok? Gdje ćeš dalje? Kad Mustavić prikaže stvarni problem, mogo bih napraviti predstavu koja će ljudima otvoriti oči šta i kako dalje. Mislim je mustafićev izbor baziran na interesu nego da produhovi narod kroz film. Zašto? Pa 99% ljudi priča negativno, biće puno interesanata.
Ovi naši režiseri izgleda svi imaju PTSP. I 25 godina poslije rata teme filmova i predstava rat. Probudite se ima i drugih tema. Upali ste u zamku mahalske logike.
@Bubax gdje si kozmopolitski ume, nisam te prepoznao
@Bubax Mahalska logika je bazirana na urođenim instinktima. Slab i neiskusan karakter može vrlo lako pasti na foru i upasti u vrtlog konspiracijskih teorija što je trenutak da shvatiš ako znaš sebe, znat ćeš kad ti nisi ti. Šta hoću da kažem a to je da danas u bih mnogi vjeruju da loše uspjeva. Mustafić treba proširiti svoj horizont i trzniti ljude na foru da počnu pozitivno razmišljati. Teško je uz vodu!
Tenkre
Fgr reditelj*