Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moralo se znati za Kasumovica. Sada iskacu kao iz pastete jedan po jedan. Lako se izivljavati na djetetu ali ovaj je lik npr odrastao covjek. I muski su postali mlaki. Meni da stavi ruku na nogu nema joj slucajno izvini. Zna se kako pravi muskarci tu reaguju.
Normala. Izvrnes ga momentalno.
Sipak jaruga. Kad sam bio student, kad me skruzila trojica Libijaca, usro sam se bukvalno. Jedva sam uteko. Lahko je pricat pricu, u tim momentima tesko je skontat sta im je namjera.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
svi su znali sve. godinama. zato pitam gdje su fedja isovic, dino mustafic i haris pasovic da se jave
javio se fedja, lafo, ne zna nista.
možda ih je dirao, možda to vole
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kake veze sad ovo ima ovaj nije dijete.
Ovo sve izgleda slučajno izašlo na vidjelo jer je jedna od žrtava progovorila javno i na mjestu gdje se nije očekivalo pa LG BT m r ak a nije imala vremena da z a ta šk a.
članak je pretjerivanje, pa nije osđen što je gej vec za bludnicenje nad maloljetnom osobom. ovaj decko je bio vec odrasla osoba
Dobro ovo je sad vec pretjerivanje. Nije isto nabacivati se odraslom muskarcu i djetetu. Osudjen je zbog bludnicenja nad maloljetnom osobom, a ne zato sto je gay.
"Najveći strah u meni se pojavio iz razloga što se to desilo u prostorijama Kamernog teatra 55, u kojem kao student bez prethodnog radnog iskustva nisam sebi smio dozvoliti bilo kakvu mrlju kojom bih mogao sebi kao glumac 'zatvoriti vrata'. Cim postoji ovakav narativ: Uklopi se,ili se sam diskvalifikuj,to je zlatna zila za takve poput Kasumovica.
Kasumovica su stitili Strani amabasadori
Sta se kod nas u skoli sve desavalo, nekad davno, a mi djecaci mislili da je taj nastavnik cool jer je dio nas,u koga je veci i slicne djecacke furke. Tek ce 20 godina kasnije biti procesuiran. Djeca uopste ne poimaju gdje je granica.
Odavno se o Kasumovicu prica da je gej.
fedja, pasovic i dino su ga pokrivali
ah .ederska posla
Jel ono Kasumovic mozda je i lopi na
Momak ,to si trebao odmah prijaviti kao uznemiravanje , nije Kasumović bio glavni za glumačku karijeru . Ima Sarajevo za te stvari prave ljude
Sport i samo sport, i za zene i za muskarce. Nesto tipa Krav Maga, cim ovaj spusti ruku na tebe odma brisi pod sa njim.
Novinari su sve znali, cak i prije sudenja datum i vrijeme. Bila novinarka od 2012 do kraja 2020.
Nisam smjela nista objaviti. Zato se u kafacima e samo pricalo nego se i sjedilo sa Kasumovicem. Pub preko puta hotela Evropa; Stari Sat; Dvije Domaćice u Alipasinoj ulici, Taverna.
Ja ga vidio 2014 blizu prekoputa od slatko cose, sijedio s nekim starijim vovijekom, na engleskom pricali...nije me ni pogledo...pa.pa.k.
Što bi te gledao